NyheterSwedish Open Men

Finalförlust för Stefan Olsson

Stefan Olsson får med sig en dubbelseger och en final i singel från årets Australian Open.

-Det har varit en fantastisk vecka. Supernöjd med mitt spel och otroligt glad och stolt över dubbelvinsten, min första grand slam dubbel här i Australien och tillsammans med Joachim Gerard. Är stolt att ha gått till final i singel och spelat några riktigt bra matcher men långt ifrån nöjd över torsken i singeln även om Gustavo var bättre idag, skriver Stefan till Swedish Open.

Hur är det att spela Grand Slam jämfört med andra tävlingar?

-Det är som natt och dag dessa event kontra våra egna, man känner sig som en rockstjärna och vill inget hellre än att spela dessa. Massa uppståndelse, helt okej publik, en hel del autografer, folk som känner igen en. Man är mer igenkänd och många fler som vill ta selfies utomlands, än hemma i Sverige, mycket tack vare Wimbledon vinsterna och att tennisen är så mycket större i många av dessa länder som jag spelar i än hemma i Sverige.

Nu blir det lite vila innan Stefan spelar tävling igen. I mitten på februari bär det at till Nederländerna för ABN Amro Tournament. Lycka till där Stefan!

 

Inlägget Finalförlust för Stefan Olsson dök först upp på Swedish Open Men 2019.

Liknande artiklar