NyheterSofias Blogg

Sofia Servar – Många bollar i luften nu

Sofia Arvidsson kommer under våren att skriva på hemsidan och berätta och förklara om hur touren fungerar men såklart även fullt fokus på tjejerna på touren och de som jagar efter framgång.

Sofia Arvidsson / Tournament Director

I söndags hade jag äran att besöka GLTK och alla tjejerna i ”Tjejresan”. Ett projekt från Tennis Göteborg där man försöker få tjejer att stanna längre inom tennisen och att visa att där finns olika vägar att gå om man inte blir proffs. Man kan ju tex bli tränare, domare eller vara med på annat sätt. Där berättade jag lite om min karriär och spelade även tennis och padel med tjejerna.

Det är kul att dela med sig av sina erfarenheter till den yngre generationen. Skoj när dom är nyfikna och ställer frågor. Då kan det komma allt möjligt. Under en av våra elitseriematcher för ett par år sen säger en av dom yngre tjejerna:
-Sofia, jag har en fråga.
-Okej kul ( Nu kommer väl någon fråga om hur mycket jag tränar eller kanske något annat om tennisen.)
– Jag har sett att du brukar sitta och snurra håret, hur gör du?
( Men såklart viktigt att ge svar på det med )

*****

Även om det snöade imorse så är det ju på väg att bli lite varmare och då blir ju löpturerna ute lite skönare.
Pratade med min far efter en av min löpturer.
Hur gick löpningen, frågade han?
– Det gick lite tungt idag.
– Ja dom nämnde något om en jordbävning på Radio Halland…
( Tack pappa)

*****
Idag hade jag äran att prata lite inför Rotary i Båstad. Vi pratade både sommarens tennis och padel:

Det verkade som att dom tyckte det var rätt intressant, jag hörde inga snarkningar ialla fall 😉

*****
Till sist är det roligt att se att Susanne Celik är framme i kvartsfinal i Sharm El Shejk denna veckan. Susanne är på väg till baka efter en lång skadeperiod. Dock tycker jag att vi ägnar en liten tanke åt hennes domare i första matchen:

Prova säg det efternamnet snabbt…..

Trevlig helg!

Sofia Arvidsson
Tournament Director

Liknande artiklar