NyheterSofias Blogg

Sofia Servar – Två Wild Card klara

Sofia Arvidsson kommer under våren att skriva på hemsidan och berätta och förklara om hur touren fungerar men såklart även fullt fokus på tjejerna på touren och de som jagar efter framgång.

Sofia Arvidsson / Tournament Director

I fredags delade vi ut två av våra wildcard till Mirjam Björklund och Caijsa Hennemann. Båda två har gjort sig välförtjänta av denna chansen att mäta sig med WTA-spelarna. Mirjam har under året vunnit tre stycken 15 000 dollars turneringar och är nu redo att försöka ta klivet upp några nivåer.

Caijsa har hittills fokuserat mest på juniortävlingar och är för tillfället rankad bland dom 50 bästa juniorerna i världen. Jag ser verkligen fram emot att se dom båda kliva in på Centercourten inför en härlig hemmapublik. Ni vet väl att det är fritt inträde?

Mirjam Björklund & Caijsa Hennemann

Swedish Open Gänget

I veckan var det kick off för både dam och herrveckan. När vi gick igenom presentationen någon dag innan så tyckte jag att mitt utseende förändrats något:

Jag bör antagligen jobba lite hårdare så att jag får komma med 😉

Kick offen blev en rolig tillställning tillsammans med våra samarbetspartners. Jag försökte såklart uppföra mig på bästa sätt och tyckte att det gick rätt bra…ända tills jag tog svängen lite för fort och krockade med en som kom bärandes på kaffe. Fick allt hans kaffe över mig. Viktor från våran organisation gjorde sitt bästa för att stötta mig:

-Oväntat att det skulle vara du…….


Snart är den spelklar:

Banan ser fin ut

Inte utan att man blir lite spelsugen. Tror jag håller ett wildcard ifall jag vill göra comeback 😉

Sofia Arvidsson
Tournament Director

Liknande artiklar