NyheterSofias Blogg

Sofia Servar – Äntligen grillad i Tennispodden

Sofia Arvidsson kommer under våren att skriva på hemsidan och berätta och förklara om hur touren fungerar men såklart även fullt fokus på tjejerna på touren och de som jagar efter framgång.

Kommande vecka spelar Johanna Larsson i tyska Nürnberg. Även Cornelia Lister spelar i Nürnberg där hon i par med Voracova ställs mote första seedade paret Dabrowski/Xu. Rebecca Peterson vann idag på söndagen första omgången i Strasbourg mot Linette, från Polen, med 67(0) 61 63. Vi håller tummarna för svenska framgångar såklart.


Jag har märkt att folk inte har speciellt mycket förtroende för mig…..i alla fall när det kommer till min golf. Efter ett lunchmöte på Tylösands golfklubb sa jag:
– Jag har ju ett golfset där hemma som jag nog ska ta och damma av nu….
Glenn, min vän och rådgivare hade följande att säga om detta:
– Jag har sett sin golfsving, du gör nog bäst i att låta ditt golfset stå kvar och damma….


Det är ju alltid ett litet nervöst event när man ska fickparkera sin bil. Det går ju aldrig fel heller, när man har lite problem så har man alltid världens publik och när man spikar den då är där inte en kotte inom räckhåll. Så eftersom ingen såg den är jag tvungen:

Klockren parkering

Frågor på den?


Som ni läste i förra bloggen var det ju dags för mig att bli grillad i Tennispodden. Kärt återseende med min gamla Fed Cup kapten Maria Strandlund:

Ja hur gick det då?
Det började kanske sådär…….

Men till slut så fick vi till det. Här är den färdiga versionen från Tennis.se om ni vill spana in:


Sofia Arvidsson
Tournament Director

Liknande artiklar