NyheterSofias Blogg

Sofia Servar – Bonjour Paris och Bonjour Båstad

Sofia Arvidsson kommer under våren att skriva på hemsidan och berätta och förklara om hur touren fungerar men såklart även fullt fokus på tjejerna på touren och de som jagar efter framgång.

Svensk damtennis levererar nere i Paris. Seger för både Johanna och Rebecca i sina första omgångar i Franska Öppna. I andra omgången möter dom Garbine Muguruza respektive Donna Vekic. Donna som man nästa kan räkna som lite svensk, hon är ju tillsammans med Stan Wawrinka som tränas av Magnus Norman……..så nästan svenskmöte alltså ;).
Sen får vi inte glömma Mikael Ymer som idag ställs mot en kvalspelare, bra chans för Micke!

På tal om Franska Öppna. Visste ni att Marta Marrero från Spanien, som var i kvartsfinal i Paris år 2000 numera är världsetta i padel….?

I Frankrike uppskattar dom alltid när man försöker prata franska, i alla fall säga något ord. Vet inte om det var så Rebecca tänkte när hon lade ut en bild på Instagram och skrev ”Bonjour”. Jag vet inte om Rebecca kan fler ord på franska…. Själv är man ju flytande:

Den gamla Swedish Open Kungen Magnus Gustavsson mailade mig och frågade om jag kunde vara med på hans välgörenhet för Ågrenska, som är ett nationellt kompetenscentrum för barn och ungdomar med speciella diagnoser. Självklart vill man vara med och stötta detta. Sen vill jag ju också försöka ta revansch från förra året, då åkte jag ut mot Magnus och hans partner i kvartsfinalen. Försökte psyka Magnus lite redan nu och säga att jag ska ta revansch mot honom och hans telefonkioskbackhand…

Om man ska slå fast vem som är mest idrottsintresserad i min familj så är det lätt mamma. Innan en middag hemma på Kärleken i Halmstad så stängde jag av radion när vi skulle äta.
– Nej, sa mamma. Vi måste lyssna, det är ishockey…
– Men den börjar ju inte än…
– Jo men det är ju försnack….

Idag blir det en tripp ner till Båstad för lite möten:

 


Sofia Arvidsson
Tournament Director

Liknande artiklar