NyheterSofias Blogg

Sofia Servar – Positiva vindar

Sofia Arvidsson kommer under våren att skriva på hemsidan och berätta och förklara om hur touren fungerar men såklart även fullt fokus på tjejerna på touren och de som jagar efter framgång.

Sofia Arvidsson / Tournament Director
Jag är på hemmaplan igen och verkligheten kan börja. Imorgon gästar jag Svenska tennispodden ihop med Maria Strandlund. Det är Torbjörn Dencker som håller i den och det brukar sällan sluta bra när vi ses…..ni kommer väl ihåg denna filmen ni kan se här ovan 😉

Jag tycker det blåser positiva vindar i svensk damtennis. Mirjam Björklund tog sin första seger på 25000-dollars nivå och idag spelar Caijsa Hennemann final i Pixbos 15000- dollars. Vi har även Rebecca på plats i Rom, Internazionali BNL d’Italia, för kvalspel. Vinst igår och idag spelar Rebecca kvalfinal mot Samantha Stosur.

På tal om Rom, det är en väldigt fin turnering. Förutom den anrika anläggningen så har du ju fantastisk mat. Alla spelare fick kredit att handla mat för på sin ackreditering. Eftersom jag var själv så kunde jag omöjligt äta upp för hela summan som jag har för mig var 80 Euro så jag tänkte för en gång skull vara lite snäll. Bakom mig i kön stod där två för mig okända killar som fick sin mat betald av mig.  Någon månad senare skulle jag hämta ut mina nysträngade racketar i Cincinatti. När jag tog upp plånboken och skulle betala meddelade strängaren:
– Nej det är gratis idag.
-Jaha, varför det?
-Du bjöd oss på middag i Rom….

Var en sväng over there och tog en morgonjogg i Manhattan Beach. Kan det vara för segern Johanna Larsson tog i Swedish Open för något år sen som dom uppkallat en gata efter henne i Manhattan Beach?

Tycker om att besöka LA och det var extra skönt att man hittade ett ställe där man kunde slappna av:

I veckan valde den spanska spelaren David Ferrer att avsluta sin karriär. Tror vi alla kommer minnas honom för sin fantastiska kämpaglöd.
Han sade några väl valda ord som kan vara viktiga att ta in för framtidens spelare:

Sofia Arvidsson
Tournament Director

Liknande artiklar