NyheterSofias Blogg

Sofia Servar – Sångfågel med Sverigespan i Ystad

Sofia Arvidsson kommer under våren att skriva på hemsidan och berätta och förklara om hur touren fungerar men såklart även fullt fokus på tjejerna på touren och de som jagar efter framgång.

This section contains some shortcodes that requries the Jannah Extinsions Plugin. Install it from the Theme Menu > Install Plugins.

När det är tennisveckorna i Båstad händer det inte bara grejer på banan utan även utanför. Teamet (där jag har äran att ingå iår) är kända för att verkligen pyssla om spelarna vid sidan av. Ett roligt minne från ett år var när vi spelare fick spela in en Abba låt. Jag parade ihop mig med en dansk tjej, Hanne Skak Jensen och vi sjöng ” Money, Money, Money”. Lät helt okej tyckte jag till jag fick höra resultatet…..herregud. Min mamma som är musiklärare fick inse att sången inte gått i arv….
[divider style=”dashed” top=”20″ bottom=”20″]
Träffade min kompis Micke ”syd” Andersson på ICA och vet att han och Gyllene Tider håller som bäst på att förbereda turnén.
– Blir någon körtjej sjuk så kan jag hoppa in….
Micke kan nog ha hört min sångröst.
– Jättebra Sofia, åk nu och spela padel….
[divider style=”dashed” top=”20″ bottom=”20″]
På måndag börjar Ystad 25 000 dollars. Viktiga WTA-poäng att spela om och flera av dom svenska tjejerna är plats och ska slåss om detta. Mirjam Björklund går in direkt men fler svenska tjejer kommer komma in tack vare wildcard och kanske även genom kval. Det ska bli spännande att följa alla, håller tummarna!
[divider style=”dashed” top=”20″ bottom=”20″]
Johanna gjorde en grym dubbelturnering i Paris och gick till semifinal. Hon hann hem i några dagar och har förhoppningsvis inte glömt att byta ut grusskorna till grässkor eftersom spel i Mallorcas gräs turnering väntar. Även Rebecca Peterson är på plats och ska försvara dom svenska färgerna.

[divider style=”dashed” top=”20″ bottom=”20″]
Det råkade stå lite om mig i tidningen häromdagen:

Plötsligt damp där ner ett sms från Kina där Jörgen Persson befinner sig och han ansåg sig ha lösningen:
”Det är väl bara att ta E6:an….men passa dig för tågen, dom går inte alltid…”

[divider style=”dashed” top=”20″ bottom=”20″]
Till sist några ord om en cool tjej. Jag är uppväxt på Kärleken i Halmstad och där bodde min kompis Gullan också. Hon följde mig genom hela min tennis karriär. Spelade jag i USA gick Gullan, 90 år upp mitt i natten och kollade livescore på sin dator. Ibland hade jag textmeddelande:
”Grattis till segern Sofia. Efter du förlorade första set så vände jag på byxorna som jag hängt på tork så du skulle få mer tur”.
En gång bjöd jag hem Gullan och min mormor på pizza:
– Jag har inte ätit pizza sedan 1973 sa Gullan då.

I fredags åkte Gullan till himlen 95 år gammal. Känner jag henne rätt så kommer hon ändå hålla koll så jag sköter mitt jobb som Tournament Director vecka 28…

[divider style=”dashed” top=”20″ bottom=”20″]

Sofia Arvidsson
Tournament Director

Liknande artiklar